Så er der sat tomater og agurker

Lørdag d. 12. maj blev dagen hvor jeg fik starten drivhussæsonen 2012 op for alvor. Jeg havde nogle uger forinden gjort mit drivhus forårsklart, så selve udplantningen gik rimeligt hurtigt.

Som jeg plejer bruger jeg kapillærkasser, og havde indkøbt en stak plantesække fra Pindstrup.

Sidste sæson eksperimenterede jeg lidt med placeringen af tomater og agurker, uden det store held, og i år er jeg derfor vendt tilbage til mit normale udgangspunkt. Tomater i den nordlige side af drivhuset, og agurker i den side der vender mod syd.

Jeg har i år købt blommetomater, cherrytomater og alm. tomater. Ikke noget stort og ikke noget eksperimenterende. Men med en ny baby der lander indenfor en overskuelig fremtid, regner jeg ikke med at 2012 bliver det år, jeg får tilbragt mest tid i mit drivhus. Desværre. Så det bliver så let og overskueligt et udvalg som muligt i år.
🙂

Agurkerne blev en 3/4 fordeling af skoleagurker og alm. agurker. Min datter elsker skoleagurker, og de er perfekte til madpakker og frugtdage i børnehaven. Så selvfølgelig skulle vi have flest af dem igen i år.

Som rosinen i pølseenden har jeg plantet rosmarin og persille, og inden længe kommer der basilikum og oregano til. Det er skønt med masser af krydderurter i drivhuset, og dem nyder vi godt af hele sommeren igennem.

Agurkeplanter i drivhuset
 

Tomatplanter i drivhuset
 

Tomater i plantesæk i drivhuset
 

Krydderurter i drivhuset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *